maanantai 5. tammikuuta 2009

uudet tittelit ja tyly kela

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen oli taas epämääräistä pään selvittelyä. Oli aloitettava miettiminen perusasioista ja edettävä varovasti. Sitäpaitsi perusasioissakin riitti ihmettelemistä, olihan työnimikkeeni muuttunut vuodenvaihteessa. Lomalle lähtiessäni olin sosiaalipoliittinen sihteeri, tänään asiantuntija. Nyt, kun pää on taas selvä, muistan, että työni on mitä inspiroivin. 

Kynnyksen puheenjohtajan velvollisuuksiin kuuluu tavata toiminnanjohtajaa. Se ei ole ollenkaan ikävä velvollisuus, vaan miellyttävä. Käsillä oleva vuosi näyttää innostavalta, jos kohta haasteelliselta. Oikeastaan en edes tiedä tarkkaan, mitä odottaa, koska ensimmäinen hallituksen kokous on vasta ensi viikolla. Vasta siellä näkee, miten toimimme ryhmänä. 

Kotona odotti Kelan kirje, jossa vaadittiin maksamaan ylimääräisiä asumistukia takaisin. Se on ymmärrettävää, koska minusta on tullut työssäkäyvä ihminen. Mutta miksi Kelan täytyy aina ilmoittaa asiansa niin tylysti, että vastaanottaja tuntee syyllistyneensä suuremman luokan rikokseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti